В кризисните времена, в които живеем, дойде време за майсторите

...
 В кризисните времена, в които живеем, дойде време за майсторите
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Дойде време за ДПС. В 48-то Народно събрание - 48 депутати

 Open photo

 

В спешните времена, в които живеем, пристигна време за майсторите в политиката. Дойде време за Движение за права и свободи, тъй като е номер 1 към този момент 32 години. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в с. Дагоново, община Белица, където Движението закри предизборната си акция с многохиляден протест. Водач на благоевградската листа на Движение за права и свободи е Делян Пеевски.

Когато Движение за права и свободи участваше във властта, отново имаше рецесии, само че успяхме да върнем 16 милиарда дълг, да осигурим непоклатимост на стопанската система с висок растеж и рекордни вложения. Сега сме очевидци на съсипия в стопанската система, галопираща инфлация и 40 милиарда задължения. Няма вложения, 500 000 българи напуснаха страната за 10 години, сподели още Карадайъ.

" Когато участвахме във властта, разписахме и договорихме оперативните стратегии, с цел да има европейско финансиране за бизнеса, общините и хората. Сега нямаме нито План за възобновяване и резистентност, нито оперативни стратегии.

60 милиарда стоят на трупчетата в Брюксел поради неспособно ръководство, а единствено кметът на Белица има написани планове за 50 милиона, които не може да осъществя ", сподели
Карадайъ. И добави: Нито една партия не съумя да разпише стратегиите, тъй като в Движение за права и свободи е експертизата.

Настояваме за нов модел на ръководство, при който вместо неистина в политиката ще има ясни цели и национални цели. А вместо ненавист, разделяне и опълчване, в политиката ще има разговор и нормалност. Движение за права и свободи има ясна стратегия, с цел да стабилизира страната, тъй като имаме експертизата, опита и ключа за решението на проблемите на хората, общините и бизнеса, съобщи ръководителят на Движението.

Номер едно сме в българската политика, номер едно сме и в Белица. Затова от Благоевградско ще вкараме трима народни представители, като в 48-мото Народно заседание ще имаме 48 депутати, предвижда Мустафа Карадайъ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР